Nyheder

Anderledes Ladywalk

Meget bliver anderledes i denne nødudgave

Tilmeldingen til Ladywalk er overstået. På Bornholm er der tilmeldt 614 gænger. Et stor fald fra 2019, hvor næsten dobbelt så mange gik med. I 2020 blev marchen først flyttet og siden helt aflyst. Selvfølgelig som følge af corona.

På landsplan deltager tæt på 23.000 i det samlede Ladywalk.

I år går vi for Bløderforeningen. 

En af ændringerne er, at det ikke er muligt at efteranmelde sig. Så det løb er kørt. En række restriktioner har medført, at den "kontakt" der er fra arrangører til deltagere skal minimeres og derfor er der bl.a. ingen eftertilmelding. 

En anden ændring er, at Ladywalk afvikles over 2 dage på landsplan. Dette for at sprede deltagerne ud. Dog ikke på Bornholm, her går vi kun mandag. Den samlede start, fælles opvarmning, væskedepot og hygge efter løbet er også sat på pause i år. Man kan gå hvor man vil og hvornår man vil - men startposerne med T-shirts og overraskelser kan hentes mandag mellem kl. 10 og 18. 

Man kan som skrevet gå hvor man vil. Men de to ruter på Bornholm vi dog være afmærket. De er hhv. 7 og 12 km. og vil være i denne Grønne Ring og Onsbæk Plantage. 

Viking Atletik glæder sig til at se alle deltagere den 31. maj. 

Vær opmærksom på, at har du spørgsmål til din tilmelding, så skal der ringes til hovedkontoret for Ladywalk i Århus. Her er telefonnummeret 29 10 65 72

Læs mere om Ladywalk her 

Del denne side

Følg Etape Bornholm