Fællesrejse Esrum Sø Rundt 28/8

Kom med på fællesrejse med Viking Atletik til Esrum Sø Rundt søndag den 28. august 2022. Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i naturskønne landskaber. Der er ruter for alle aldre og niveauer, og du kan vælge om du vil løbe 27 km, 10 km eller 5 km.  

Du kan læse mere om løbet her: https://esrumsoerundt.dk/default.aspx 

Motionsudvalget arrangerer fællesrejse til dette års løb. Vi tager afsted i biler med fire personer i hver bil. Viking Atletik betaler færgebilletten t/r samt brobizz/broafgift. Benzin og øvrige udgifter aftales med chaufføren (faktiske pris på brændstoffet). Al kost står du selv for.

Afrejse: Søndag den 28. august 2022 kl. 6.30

Hjemkomst: Søndag den 28. august 2022 kl. 20.30. Ankomst til Rønne 21.50

Anden rejsemåde er Viking Atletik uvedkommende. Det vil sige, at rejser du på andre tidspunkter end fællesturen, så sørger du selv for det. 

Der skal være minimum 4 deltagere på fællesrejsen i hver bil og det kræver ligeledes, at hver 4. deltager kan stille med en bil :-). Dette koordineres af af motionsudvalget. 

Deltagelse i fællesrejsen kræver AKTIVT MEDLEMSKAB eller FAMILIEMEDLEMSKAB. Tilmelding herunder. Seneste tilmelding er fredag den 19. august. 

Husk

Man skal selv sørge for at melde sig til løbet. Tilmelding foregår via dette link: https://www.sportstiming.dk/event/9497

Del denne side

Følg Etape Bornholm