OPDATERES I GOD TID INDEN

Nedenstående navne og hold er fra 2023.

ETABLEREDE HOLD
Susanne og Rene´s hold

Kom og løb med.....:Susanne og Rene. De løber hver tirsdag og torsdag. Tirsdag står den på lege og intervaller i skoven. Et spændende program. Der løber 15-20 løbere i gruppen (ca) pr. gang. Få en god gang intervaltræning under kyndig ledelse. Om torsdagen løber de en lidt længere tur.  Lørdag er der en lang tur med forskellige trænere. Mød op og aftal nærmere Rene eller Susanne.

Holdet træner tirsdag, torsdag og lørdag

Kom og løb med Elses og Heidis hold

Der løbes intervaller og fartlege i en mindre gruppe i et tempo omkring 7 minutter pr. km.

Kom og løb med Marlene og Editas hold

Holdet er vores begynder hold fra 2022, som er fortsat hen over vinteren og løber nu 5-6 km. pr. gang i et tempo mellem ca. 7:00 og 7:15 pr. km. Det er dette hold, som årets begynderløbere skal smelte sammen med, når begyndertræningen slutter i slutningen af juni.

Kom og løb med Kirsi og Katrine

Om tirsdagen kombinerer vi tit løb med styrke- og koordinationsøvelser og/eller intervaller. På udturen i skoven følges vi ad ved ca. 8:00 min/km. I forbindelse med løbelege kan man så give den gas hvis man ønsker det! På hjemmeturen er der frit løb i eget tempo. Vi løber ca. 5 km, afhængig af andre aktiviteter.

Torsdag løbes en længere tur på 7 – 9 km med mulighed for at dreje af tidligere. Deltagerne er med til at bestemme ruten, hvor der også er tid til små naturoplevelser.

Lørdagens løbepas er 6 – 8 km ude i skoven samt tit en smut ned på stranden. Vi laver opsamling undervejs og holder tempoet på ca. 7:30+ min/km. Det sidste stykke er igen frit løb i eget tempo.

BEGYNDERTRÆNING

Begyndertræning

Kom og løb med..... Claus, Britta, Poul, og Mogens - Tempoet er mellem 7 og 8 minutter pr. km. Begyndertræning for dig, der ikke har løbet før. Vi starter helt fra bunden. Skiftevis gå og løbe. Alle kan være med. Der bygges langsomt op hen over 12 uger,  så du inden sommeren kan løbe en 5 km. - eller hvad dit mål nu er. Det vigtigste er at komme i gang, at blive aktiv og få motion. Vores uddannede trænere hjælper dig hele vejen med gode råd og vejledning af høj kvalitet. Du deltager i fælles opvarmning før løbet og efterfølgende er der fælles udstrækning. Du kobler dig bare på træningen når det passer dig. Du behøves ikke nødvendigvis at være med fra starten af. Udviklingen går stille og roligt - og under kyndig vejledning.