Hold og trænere

Se hvornår der løbes, tempo m.v. i samlet skema - tryk her

 

ETABLEREDE HOLD
Susanne og Rene´s hold


Kom og løb med.....:Susanne og Rene. De løber hver tirsdag og torsdag. Tirsdag står den på lege og intervaller i skoven. Et spændende program. Der løber 15-20 løbere i gruppen (ca) pr. gang. Få en god gang intervaltræning under kyndig ledelse. Om torsdagen løber de en lidt længere tur.  Lørdag er der en lang tur med forskellige trænere. Mød op og aftal nærmere Rene eller Susanne. 

Holdet træner tirsdag, torsdag og lørdag

 
Carstens hold
 Kom og løb med...... Carsten, Søren og Jytte . Holdet løber ture på 8-10 km. i et tempo mellem 5:45 og 6:15. Typisk går det lidt roligt i starten og der skrues så op, når du bliver varm. Det er motionstræning i den skønne Nordskov. 
 
Ad Hoc hold 

Kom og løb i et skønt tempo på mellem 6:15 og 6:30 pr. kilometer. Vi har ikke nogen tovholder til dette hold, men gruppen der løber her, er forholdsvis stor og der er mange erfarende kræfter blandt dem. Så I aftaler blot fra gang til gang hvor langt i løber hvor I gør det

 
Birgers hold
 

Kom og løb med Birger ..... Han har et hold, hvor der kommer mellem 10 og 20 løbere pr. træningspas. De løber både tirsdag, torsdag og lørdag. Distancer på 6-11 km i et tempo på 6:30 til 7:00. pr. km. Vil du med på ture i skoven med Birger og Helene så mød blot frem. De tager rigtigt godt i mod dig.

Holdet træner tirsdag, torsdag og lørdag

 

Kom og løb med Elses hold

Der løbes intervaller og fartlege i en mindre gruppe i et tempo omkring 7 minutter pr. km. 
 

Kom og løb med Rikke og Editas hold

 
Holdet er vores begynder hold fra 2022, som er fortsat hen over vinteren og løber nu 5-6 km. pr. gang i et tempo mellem ca. 7:00 og 7:15 pr. km. Det er dette hold, som årets begynderløbere skal smelte sammen med, når begyndertræningen slutter i slutningen af juni.

 

 Kom og løb med Kirsi og Katrine

Om tirsdagen kombinerer vi tit løb med styrke- og koordinationsøvelser og/eller intervaller. På udturen i skoven følges vi ad ved ca. 8:00 min/km. I forbindelse med løbelege kan man så give den gas hvis man ønsker det! På hjemmeturen er der frit løb i eget tempo. Vi løber ca. 5 km, afhængig af andre aktiviteter.

Torsdag løbes en længere tur på 7 – 9 km med mulighed for at dreje af tidligere. Deltagerne er med til at bestemme ruten, hvor der også er tid til små naturoplevelser.

Lørdagens løbepas er 6 – 8 km ude i skoven samt tit en smut ned på stranden. Vi laver opsamling undervejs og holder tempoet på ca. 7:30+ min/km. Det sidste stykke er igen frit løb i eget tempo.

 
 GENSTARTSTRÆNING    
     
 Genstart    

 Kom og løb med...... genstart 1. Arne og Lars - de løber i et tempo på ca. 6:30 pr. km. Træningen starter med ca. 3 km. med to indlagte pauser. Der øges ganske lidt fra træningspas til træningspas, så når vi når hen på sommeren, så er distancen oppe på 6-8 km. Holdet er for dig, der skal i gang igen. 

Holdet træner tirsdag og lørdag

 
BEGYNDERTRÆNING
 
Begyndertræning

Kom og løb med..... Claus, Britta, Poul, Jeanette og Mogens - Tempoet er mellem 7 og 8 minutter pr. km. Begyndertræning for dig, der ikke har løbet før. Vi starter helt fra bunden. Skiftevis gå og løbe. Alle kan være med. Der bygges langsomt op hen over 12 uger,  så du inden sommeren kan løbe en 5 km. - eller hvad dit mål nu er. Det vigtigste er at komme i gang, at blive aktiv og få motion. Vores uddannede trænere hjælper dig hele vejen med gode råd og vejledning af høj kvalitet. Du deltager i fælles opvarmning før løbet og efterfølgende er der fælles udstrækning. Du kobler dig bare på træningen når det passer dig. Du behøves ikke nødvendigvis at være med fra starten af. Udviklingen går stille og roligt - og under kyndig vejledning.

Holdet træner tirsdag, torsdag og lørdag

 
Powerwalk - Motion     
kom og Walk med Claus    
   
Han går 6-7 km. i et tempo på 6½ km. i timen 
   
     
     
Kom og walk med Gitte og Jane    

 FOTO PÅ VEJ

 

   
De går 6-7 km i et tempo på ca. 6 km/t    
     
Kom og gå med Jan og Margit.     

   
Han går 5-6 km. i et tempo på ca. 5-5½ km. i timen.     
     
     

 

 

 

   

Del denne side

Følg Etape Bornholm