Begynderguide

Guide til valg af begyndertræningshold

 

Husk at det er muligt at skifte hold fra gang til gang. Tempoet på holdene er kun minimalt forskelligt i starten, men øges i løbet af sommeren.

 

Etablerede hold

Løbetræner du allerede, så har vi mange hold, du kan vælge mellem. Intervalhold eller lange ture. Spørg en træner om hjælp, så du kan komme på rette hold.

 

Genstartshold

Har du ikke løbet et stykke tid, eller har du været skadet, så har vi 4 genstartshold. Alle 4 hold starter første træningsdag med ca. 3 km. Der holdes to korte pauser i løbet af de 3 km. For hvert træningspas (tirsdag og lørdag) øges der med 100 - 150 meter. De 4 hold løber på forskelligt niveau, så vælg det hold, der passer dig i tempo.

 

Begyndertræning

Har du ikke løbet før, eller er det rigtigt mange år siden, men du dyrker anden idræt, eller er let på tå, så skal du vælge et af de to begynderhold. Der er forskel på tempoet på de to hold. Men begge hold følger programmet fra hjemmesiden.

 

PowerWalk

Det er ikke alle der kan og skal løbe. Har du det bedre med at gå, så tilbyder vi også PowerWalk. Der gås i rask tempo, så pulsen kommer op. For dig, der ikke mener løb, er det der skal til. Du vil hellere gå. 

 

Walk og IntervalWalk

For dig der gerne vil gå, men i et mere roligt tempo. Dog er al vores træning konditionstræning, så ideen er, at du skal have pulsen op. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm