Begyndertræning starter den 4. april

Løbetræning og Walk - vi løber og går fra 4. april

Kom og vær med - alle kan deltage*.

* Kræver medlemskab af Viking Atletik - Du kan dog sagtens løbe med et par uger, før du melder sig ind.

Mød også Viking Atletiks begyndertræning på facebook

Der er  begynderhold i løb der strækker sig over 12 uger, og vi følger det vejledende program (løbelege og almindeligt løb). 
Du bestemmer selv tempoet, da vi deler os op i små grupper. Vi ligger dog mellem 7 og ca. 8 min pr. km. 

Genstartshold. Dette hold henvender sig til dig, der har været skadet et stykke tid, eller skal i gang efter en pause. Vi tager udgangspunkt i 3 km. med to indlagte pauser/opsamling og bygger på med ca. 100 - 150 meter pr. træningspas.

Etablerede hold. Vi har 7 etablerede hold der løber forskellige distancer og hastigheder, så du kan vælge det, der passer dig. Holdene er meget forskellige og tilbyder lidt af hvert. Bl.a. også balancetræning, styrketræning, intervaltræning og meget andet spændende. 

PowerWalk og Walk. Vi et hold der træner PowerWalk. Desuden etgå/walk hold i lidt langsommere tempo. 

Se hvilke hold vi har (foreløbig liste) og hvem der er træner her (åbner PDF fil) 

Træningen starter tirsdag den 4. april kl. 16:45. Der løbes/gås hver tirsdag og torsdag kl. 16:45 og hver lørdag kl. 10:30. BEMÆRK - torsdage kan være uden trænere. De første 2 gange der trænes, startes med en orientering om træningen. Det er muligt at skifte hold i forløbet.


Træningen foregår i Nordskoven. Træningen starter ved Bornholms Efterskole. Bemærk, at vi mødes og varmer op på skolens område (boldbanen), så respekter anvisninger og at ophold kun er tilladt på boldbanen. Parkering skal foregår ved Antoinettevej eller på Haslevej. Cykler kan parkeres ved mødestedet. Selve løbetræningen finder sted i skoven.


Træningen starter med fælles opvarmning for alle - og alle træningspas afsluttes med udstrækningsøvelser inden for grupperne.

Begyndertræningen. I løbet af de 12 uger kommer du til at kunne løbe 5 km. i et stræk. Træningen er tilrettelagt således, at vi træner skiftevis mellem løb og gå.

Træningen er kun for deltagere der vil løbe i begyndertempo ! Ønsker du at løbe på vores genstartshold, eller et af de etablerede løbehold vi har, vil dette blive anvist. Der 2 genstartshold og 5 etablerede hold, der alle løber i forskelligt tempo.

Se træningsprogrammet (begyndertræning) der følges (vejledende) her (PDF)


Efter forløbet kan deltagerne indgå på Viking Atletiks øvrige træningshold, fortsætte på egen hånd eller i andre klubber.

For at deltage skal man være medlem af Viking Atletik. Dette kontingent koster 150 kr. i kvartalet. Eller 475 kr. pr. kalenderår. Du betaler kun fra den dato du melder dig ind. Du kan sagtens deltage 2 uger før du beslutter dig om du vil det.  Du kan indmelde dig her

For kun 325 kr. ekstra om året, kan du få adgang til vores fitnesslokaler. Som medlem kan du deltage i ALLE de træningstilbud vi har i klubben, altså alle de træningstilbud du finder på disse sider. 

Ønskes yderligere oplysninger: Telefon 23 71 35 35 eller cc@viking-atletik.dk

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm