Grand Prix løb Viking Atletik

Mens vi venter på at Grand Prix turneringen igen starter, så kommer her en miniudgave af Grand Prix serien 😊

Følgende events indgår i Viking Atletik Grand Prix 2023

 

7. april: Cross Island halv maraton (10 km distancen).

3. maj (!!!!); BM 3000 meter bane (løbet udsættes til juni/juli pgr. renovering af stadion)

17. maj (!!!): BM 5000 meter bane (løbet udsættes til juni/juli pgr. renovering af stadion)

29. maj: Fredensborgløbet

5. juli: Softiceløbet i Gudhjem

23. september: Almindingsløbet

 

Reglerne er enkle:

Det gælder om at deltage i alle 6 events. Alle kan deltage, bemærk dog, er der er særlige krav for løbet på  3000 meter og 5000 meter på bane. Men turneringen er lavet for at fremme interessen for baneatletik, så derfor indgår de to løb.

Tiderne for løbene lægges sammen og den hurtigste sammenlagte tid, får en præmie (m/k). Desuden er der mange lodtrækningspræmier som f.eks. løbesokker.

For at deltage i konkurrencen kræver det, at jeg får besked. Mail skal sendes til cc@viking-atletik.dk. Tilmelding til de enkelte løb skal du selv sørge for. Dog kan du på dette link tilmelde dig samtlige løb. Prisen er en reduceret pris og det koster kun 250 kr. Så er du tilmeldt alle løb. Vil du tilmeldes alle 6 løb, så tryk her (bindende tilmelding) 

Særlige regler. Det er 10 km. distance til Cross Island, der tæller med i Grand Prix turneringen. Løber du halvmaratondistancen, så omregnes din sluttid. Dette sker ud for en særlig faktor, der giver et reelt billede.

Der er hverken aldersklasser eller børneløb. Det er kun den ”primære” distance i Fredensborgløb, Softiceløbet og Almindingsløbet der tæller med.

Deltager du ikke i alle løb, vil du fortsat stå på den samlede resultatliste og du vil fortsat være med i lodtrækningen. Du kan bare ikke vinde turneringen.

Uden ansvar og ændringer kan forekomme. Der er ingen særlig betaling for at deltage i selve Grand Prixet, men der betales kun for at deltage i de enkelte events (særligt gebyr kan forekomme i baneløbene, hvis du ikke er medlem af en BAU klub).

Resultater og de sammenregnede resultater kommer her på siden. Bemærk at det samlede resultat kun kommer på nogle dage efter løbet.

NYT-NYT-NYT - Der er kommet forespørgsler vedr. jer, der ikke er medlem af en BAU forening, om det er muligt, at deltage i BM 3000 meter og BM 5000 meter, som indgår i turneringen. Det er det. Der laves (evt) et særligt heat på disse distancer, hvor ikke BM-løbere deltagere. Heat er nødvendig hvis der kommer flere end 18 deltagere. 
Bemærk også, at BM deltagelse kræver klubtrøje. Deltagelse er gratis i BM løb, hvis man er medlem af en BAU klub. Bemærk at DAF har en licens regel, der for alle resultater der er optages på Statletik, kræves 150 kr. i licens til DAF. Dette beløb opkræves samlet til klubben sidst på året. I Viking Atletik betales licenser af foreningen, men hvad man gør i andre BAU klubber, er jeg ikke vidende om. Men nu er oplysningen i hvert fald givet videre. 
Er man ikke medlem af en BAU klub, kan der opkræves 25 kr. i gebyr ekstra for start på BM 3000 meter og BM 5000 meter. I så fald opkræves det "på dagen", når startnummer hentes. BAU medlemmer opkræves IKKE. 

Resultat Cross Island
Tilmeldte GP løb 2023

Her listen over dem, der foreløbig har tilmeldt sig GP serien 2023

Listen opdateres manuelt. Sidst opdateret den 20. marts kl. 12:58

 

Dit fornavn Dit Efternavn Din klub, din by eller andet Dit fødselsår (kun 4 cifre). 
Peter  Jakobsen Viking Atletik  1979
Mads  Elleby Viking Atletik 1989
Mai-Lis  Falk  Viking 1978
Maiken Tolstrup Viking atletik 1980
Josephine Grønbech  Viking Atletik  1994
Ann-Cathrin Hulgaard TIF 1979
Rasmus  Hansen Viking Atletik 2003
Nikolaj  Mortensen  Nyvest  1995
Bjørn Truelsen Viking Atletik 1973
Bo Sonne  Viking atletik 1982

Del denne side

Følg Etape Bornholm