Nyheder

Vigtigt - chip

Få gerne udleveret din chip til fitnesslokalerne, så er du klar når vi åbner

Lige nu og her, så har lidt over 700 medlemmer fået udleveret en chip til vores fitnesslokale. Vi har fortsat ca. 500 medlemmer, der har et medlemsskab, der giver adgang til fitness, men endnu ikke fået hentet chippen. 

Det kan være en god ide, at få det gjort. Både for din og for klubbens skyld. 

Læs her hvorfor: 

- I lokalerne kommer der et maksimalt antal brugere på 1500 medlemmer. Altså 1500 kan få en chip. Derefter oprettes venteliste. De 1500 er uanset om du er tilmeldte til fitness eller ej. Så en chip er nødvendig hvis du vil bruge bygningen. 

- I forbindelse med vores byggeri, får vi først de sidste penge fra fondene EFTER at byggeriet er færdiggjort. Men regningerne betales løbende mens byggeriet står på. Derfor vil der være en periode, hvor vi mangler "penge i kassen" - altså likviditet. Den kan du hjælpe os med, ved at afhente din chip og betale de 150 kr. det koster i depositum :-). Mange bække små, gør stor å.

Kontoret har åbent på alle hverdage mellem kl. 9 og 12. Så kom gerne forbi. Vi er der formentlig mellem kl. 7 og ca. 15:30, men møder og andre opgaver uden for huset, gør det lidt mere usikkert, om vi er der hele tiden. Så helst mellem 9 og 12. 

Læs mere om ventelister her 

Læs også gerne dette - 

Et par staldtip til dig, der endnu ikke har adgang til vores fitnessbygning, men gerne vil være klar, når vi åbner:

Du er medlem i forvejen, men har endnu ikke fået chip…. Få afhentet din chip allerede nu, så er du klar, når vi åbner. Du betaler et depositum på 150 kr. for chippen og det koster det uanset om det sker nu eller senere. Men det aflaster klubben (administrationen) enormt, hvis du gør det allerede nu. Så gavner det også vores likviditet, men det er en helt anden historie. Vær også opmærksom på, at vi har en maxgrænse på antal brugere, læs herunder.

Du er endnu ikke medlem, men vil gerne være det. Bemærk, at om man melder sig ind i april, maj eller juni, så er prisen for indmeldelse tæt på den samme. Den ”variable” er 37,50 om måneden. Så hvis du melder dig ind tidligere end åbningsdagen (og dermed klar når det sker), så er det meget lidt, du betaler ekstra. Skulle du evt. betale for en måned eller to mere, så går pengene til et godt formål, nemlig en top moderne bygning med masser af aktivitet. Du kan også bruge den gamle bygning indtil da. Den vil have åbent (efter coronanedlukningen) helt op til ny bygning åbner.

Du er endnu ikke medlem, men vil gerne lige se det nye lidt an.. Du kan sagtens vente og se, hvordan det kommer til at fungere. Vi vil afholde nogle Åbent Hus arrangementer, når vi kommer hen mod efteråret. Der vil du kunne melde dig ind. OBS - juli og august holder kontoret lukket grundet events rundt omkring på øen. Bemærk blot, at vi har et maksimalt antal brugere i den kommende bygning. Lige nu er der ca. 750 personer, der har en chip udleveret. Der er et maxantal på udleverede chip på 1500 personer. Det uanset om man er medlem i forvejen eller ej. Når vi når 1500 oprettes der venteliste og så tømmer vi den, når der bliver plads. Læs mere om venteliste her Venteliste Fitness | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Indmeldelse i klubben sker her (husk at læse alle betingelserne).

Nu venter vi på åbningen. Jeg tror at alle glæder sig til, at vi kommer i gang.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.