Nyheder

Udendørsspinning

Vi prøver igen - udendørsspinning fra næste uge

Grundet coronarestriktioner så må vi ikke spinne indendørs. Vi havde ellers lejet Østre Skoles gymnastiksal af BRK, men den har været lukket ned siden før jul.

Derfor flytter vi nu vores spinningscykler tilbage til Louisenhøj. Fra torsdag den 8. april tilbyder vi derfor udendørsspinning. Indtil videre er det kun Prebens hold mandag og torsdag der er "kørende". De øvrige instruktører ønsker enten ikke at tilbyde spinning udendørs - eller ønsker at vente til det bliver varmere. 

Når vores nye bygning åbner, vil vi øvrigt tilbyde spinning igen indendørs - på helt nye cykler og med masser af hold. Men den tid den glæde. 

Læs om spinning her - når du kommer videre til kalenderen, hvor du skal booke, så bemærk, at træningen står til Østre Skole, men det er altså udendørs på Louisenhøj (Torneværksvej 20). 

Deltagelse kræver tilmelding. I tilfælde af regnvejr aflyses spinningen. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.