Nyheder

Resultater BM Cross

Resultaterne fra dagens BM Lang Cross

Tak for en fin dag i skoven. Her er resultaterne fra BM i lang cross. Se dem her 

Tak til de frivillige hjælpere, for at bruge endnu en søndag i skoven til glæde for jer som deltagere.

Skønt at vi kan mødes til løb uden at det koster noget. For medlemmer af BAU klubber er det jo ganske gratis at løbe med. Så det er en fin ordning.

Der kommer lidt billeder på vores Flickr profil inden længe.

Tillykke til alle med de flotte tider. Tillykke til jer der løb stærkest. Vi håber at se jer til næste år. 

Desværre var der enkelte løbere der løb forkert i dag. Ruten var opmærket, som I nok bemærkede, så var der en markering for her ca. 5-20. meter. Præcis der hvor der blev løbet forkert, var der oven i købet hele 6 afmærkninger inden for 10 meter (der var lidt smalt, men man skulle fortsætte lige ud). Men desværre er det et velkendt fænomen, at der i terrænløb er det, der kaldes en lemmingeffekt. Løber en forkert, følger de næste efter. Også selvom ingen afmærkninger fortæller, at man skal dreje - og derefter fortsætte trods man ingen afmærkninger ser. Men 2 steder, hvor der var få der løb forkert sidste år, var ekstra forstærket i år. Det vil også ske det pågældende sted næste år. Der vil blive lagt lidt ekstra - frivilligt - arbejde i det, så misforståelser undgås. Selvom løberne naturligvis selv er ansvarlige for, at de følger ruten, så vil vi som løbsarrangører, jo hellere end gerne minimere de steder, hvor det kan ske. Så det bliver der taget hånd om. 

Men håber I fandt ruten spændende med de mange sving og naturlige forhindringer. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.