Nyheder

Restriktioner

Vi bliver ramt, vi afventer dog udmelding fra DIF og DGI

Vi forventer, at vi i løbet af dagen modtager besked fra DGI og DIF om hvordan de ny indførte restriktioner påvirker os. Således at vi lægger os helt op af vores hovedorganisationers fortolkning af reglerne.

Vi har jo prøvet det før, det med forsamlingsforbud på 10 personer. Vi regner med, at vi igen kommer til at kunne bruge "modellen", hvor man kan mødes flere til træning, men at man går direkte ud i sin gruppe og løber derfra - uden at man dermed har kontakt til andre grupper. Der skal så bare være god afstand mellem grupperne - gerne 10 - 15 meter. 

Indendørs bliver vi også ramt. Men som det ser ud lige nu, så kan bl.a. Fitnessbygningen fortsatte med de nuværende begrænsninger. Men det skal også lige bekræftes. 

Børne og ungdomstræningen bliver ikke berørt  - udover de restriktioner der allerede gælder. 

Lad os sammen klare udfordringerne - og passe på hinanden.

Jeg håber også, at alle forbliver som medlem. Vi har i denne tid hårdt brug for jeres opbakning. Der skal også være idræts og kulturtilbud efter corona og det medvirker man til, ved at opretholde sine medlemskaber. TAK for det.

Vi vender tilbage.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.