Nyheder

Pris til Anne

Diskoskaster vinder Bornholms Tidendes talentpris

Diskoskasteren Anne Juul Jensen er vinder af talentprisen 2020. Hun fik overrakt prisen med dertilhørende præmier på Rønne Stadion Nord tidligere på ugen. Foto: Berit Hvassum

 

5. FEB 2021 • 17:45  SPORT • AF JESPER GYNTHER

Diskoskaster vinder Bornholms Tidendes talentpris

SPORTSPRISER

I det forgangne år har Anne Juul Jensen, som dyrker diskoskast i Viking Atletik, imponeret stort med en DM-titel og fire gange dansk rekord i aldersklassen U14 for piger.

Jeg ser prisen som en ting,
der giver mig lyst til
at træne endnu mere og lave
nogle bedre resultater.
I 2021 vil jeg gerne
slå min egen rekord
og så måske gå efter
den danske rekord igen.

De præstationer har også imponeret juryen, der uddeler Bornholms Tidendes sportspriser, og derfor kan den unge rønnebo nu kalde sig vinder af talentprisen 2020.

Det er en pris, som Anne Juul Jensen glæder sig over og også er meget ydmyg over for at modtage.

– Jeg synes, det er ret vildt. Jeg havde ikke set det komme, siger hun.

Mere motivation

Prisen blev overrakt til hende tidligere på ugen på Rønne Stadion Nord, hvor hun var mødt op for at træne. Og den giver hende endnu mere motivation for at holde formen ved lige, fortæller hun.

– Jeg ser prisen som en ting, der giver mig lyst til at træne endnu mere og lave nogle bedre resultater, siger den unge diskoskaster, som ser tilbage med blandende følelser på året 2020.

Bornholms Tidendes udsendte overrækker prisen. Foto: Berit Hvassum

– Det har været et år, hvor det har været lidt hårdt at holde motivationen. Men det har været et rigtig fedt træningsår. Og selv om der har været corona, så har det ikke rigtig stået i vejen for mig. Der er nogle konkurrencer, der er blevet rykket og sådan noget, men ellers har det været et rigtig godt år, siger hun.

Går efter nye rekorder

Det er for koldt i øjeblikket til at træne diskoskast, som er en udpræget udendørssport. Derfor går det meste af tiden lige nu med at lave styrketræning med bildæk og kuglestødskugler i kælderen på stadionet i Rønne, hvor Viking Atletik har alle sine redskaber.

Men når vejret bliver varmere, er Anne Juul Jensen opsat på at finde diskossen frem igen, for i 2021 vil hun stræbe efter at kaste endnu længere, end hun formåede at gøre i 2020, hvor hun satte personlig rekord med 47,13 meter.

– I 2021 vil jeg gerne slå min egen rekord og så måske gå efter den danske rekord igen, men nu U15-rekorden, siger hun.

Bornholms Tidende ønsker hermed Anne Juul Jensen tillykke med talentprisen 2020.

 

Vinderne af Bornholms Tidendes sportspriser 2020

 Igen i år hylder Bornholms Tidende den bornholmske sportsverden, som måske særligt denne gang har brug for et klap på skulderen efter en udfordrende tid med mange coronarestriktioner, som også lige nu sætter en stopper for mange af idrætsaktiviteterne.

For en måneds tid siden bad vi jer læsere om at komme med indstillinger til de forskellige sportspriser, og indstillingerne har vi bragt i avisen de seneste to uger.

En jury bestående af repræsentanter fra DGI Bornholm, Bornholms Idrætsråd, Bornholms Tidendes sportsredaktion samt fremtrædende bornholmske idrætsudøvere har kigget indstillingerne igennem og har valgt, hvem der skulle vinde priserne. Vinderne bliver offentliggjort i dag her i avisen, hvor man også kan læse et interview med hver af dem.

Fordi coronapandemien har sat store dele af sportsverdenen på vågeblus i 2020, har juryen besluttet ikke at uddele hovedprisen – sportsprisen – denne gang. De tre andre priser – lederprisen, talentprisen og seniorprisen – bliver dog uddelt.

Coronasituationen gør det desuden umuligt at holdet det traditionelle prisuddelingsshow, og det er derfor, vinderne denne gang afsløres i avisen.

Tillykke til alle vinderne og også tillykke til alle dem, som er blevet indstillet til priserne!

 

Også stort tillykke til Knud Arne Rasmussen der fik lederprisen som fodboldtræner i Nyker IF. Knud Arne er også medlem af Viking Atletik, hvor han primært dyrker sin passion for cykelløb og bl.a. står for afmærkning af ruten til Bisselineløbet. 

 

Diskoskaster vinder Bornholms Tidendes talentpris » Bornholms Tidende

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.