Nyheder

PM: Viking Atletik i aug og sep

Sommeren er højsæson for vores events.

Viking Atletik i august/september

 

Etape Bornholm er knapt overstået (og ud fra tilbagemeldinger med meget stor succes), før vi straks kaster sig over de næste events. Sommeren er højtid for vores events.

 

August og september byder på følgende events for os.

 

Fredag den 17. august holder vi klubfest, hvor der allerede er tilmeldt over 100 deltagere.

 

Lørdag den 18. august er der Chokoladeløbet i Rønne Centrum. Det er et børneløb, som Rønne Handelstandsforening er arrangør af, men hvor Viking Atletik løser de praktiske opgaver med selve løbet.

Det er gratis at deltage og alle op til og med 14 år kan løbe med. Løbet afvikles for andet år i træk. Start og mål er på Store Torv i Rønne og det finder sted lørdag den 18. august kl. 10:00. Ruten er 1500 meter lang og kan gennemløbes en eller to gange efter behov. Der er ikke nogen tidtagning – men masser af lodtrækningspræmier.

http://viking-atletik.dk/chokoladeloebet/

 

Søndag den 26. august er det så tid til Bornholm Rundt på Cykel. Det er et cykelmotionsløb der afvikles for 34. gang. Ruten er 103 km. og vi forventer et deltagertal på ca. 1000 ryttere, som der var været de sidste par år. Tilmeldingsfristen (for-tilmelding) er den 21. august og på nuværende tidspunkt er der tilmeldt tæt på 700 ryttere. Langt de fleste af de nuværende tilmeldte er tilrejsende, så det trækker rigtigt mange turister til. Bl.a. er op i mod 100 af de foreløbige tilmeldte udlændinge. Især tyskere og svenskere, men også flere polakker har fået øjnene op for Bornholm Rundt på Cykel.

 

Løbet er specielt derhen, at der køres efter færdselsreglerne, så det er ikke konkurrence ræs – der tages ikke tid under løbet. Men traditionen tro stiller mange op og giver den fuld hammer. Cykelmotion er jo stigende og flere og flere kører på racere. Men løbet er for alle. Også el-cykler er velkomne og mange kører ligeledes på ”almindelige” cykler øen rundt. Der er 4 depoter undervejs og slutdepot i målområdet, som er Viking Atletiks klubhus, Louisenhøj.

http://cykelbornholmrundt.dk/

 

 

Ser vi lidt ind i september, så står vi den 9. september for en Triatlon. Graniteman – med start og mål ved DGI Landsstævne stadion. Her kan der prøves kræfter med en sprint-, kvart- og halv tri.

http://viking-atletik.dk/graniteman/

 

 

Hele august og september – frem til Almindingsløbet den 22. september er der i øvrigt gratis fællestræning fra David statuen hver torsdag kl. 18:00. Det sker hver torsdag. Alle kan deltage uanset om man er i klub eller ej.

Kom og deltag i den fælles opvarmning. Derefter løber man på egen hånd – eller et af de tre hold, som Viking Atletik har derinde. Opdelt efter tempo.

Viking Atletiks mange trænere giver dig gode råd og vejledning om træning. Det at træne er egentligt meget simpelt, når man først kender til det. I virkeligheden er det blot husmandsråd og sund fornuft. Men det kræver naturligvis, at man lige taler med en erfaren træner, før man ved hvad der er sund fornuft 😊. Ikke mindst, så man ikke løber for hurtigt i starten. Det giver nemlig skader eller mistet motivation.  Så kig forbi. Når det er fællestræning, er det også langt lettere at komme afsted 😊

http://viking-atletik.dk/almindingsloebet/

 

I hele perioden løbes der masser af orienteringsløb – stort set hver søndag et eller andet sted på øen. Se mere om hvor her: http://viking-atletik.dk/kalender-o-loeb/ - bl.a. venter to spændende bornholmsmesterskaber.

 

 

Derudover er klubben i fuld gang med de mange træningstilbud i dagligdagen med træning inden for atletik, løb, triatlon, orienteringsløb, stavgangs-, cykel- og fitnesstræning m.v. Vi har i løbet af sommeren stabiliseret os med over 1500 medlemmer. Vi er øens største idrætsforening. Man kan ”gå til” alle vores træningstilbud inden for samme kontingent, noget som er meget populært.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.