Nyheder

Påmindelse om aflevering af chip

Har du meldt dig ud, så er fristen for aflevering af chip den 10. januar.

En lille påmindelse :-). Har du meldt dig ud ifm. årsskiftet og har du endnu ikke afleveret din chip, så har vi en absolut deadline for dette, som er den 10. januar.

Vi bliver desværre ofte "lagt ned" af unødige administration og ekstra arbejde, så vi er lidt "rigide" når det kommer til udmeldelsesfrister og deadlines.

Den der kommer for sent til en frist, betaler selv for det ekstra arbejde, der er i det. Men det er jo også rimeligt nok. Få den lagt i vores postkasse med navn og telefonnummer på.

Overordnet set har vi to vigtige datoer i klubben, når det kommer til dit medlemskab. 

Den 10. december er sidste frist for udmeldelse. Indtil da løber dit medlemskab uændret og forlænges automatisk. 

Den 10. januar er sidste frist for aflevering af chippen, hvis du vil have dit depositum retur (rettidig udmeldelse er også et krav). 

Hvis disse frister overtrædes, så kommer vi til at skulle bruge ekstra tid og ekstra udgifter på administration. Vi har et kontingent på kun 800 kr. om året. Det er 66 kr. om måneden. Så "prisen for dette er" at du selv betaler, hvis fristerne ikke overholdes. 

Ud af ca. 450 årlige udmeldelser, kommer ca. 100 senere end gældende dato. Før vi indførte depositum af chippene, mistede vi 95 procent af vores chip. Nu mister vi "kun" 40 procent. 

Da vi har lønnet administration, et bureau der administrerer vores medlemmer - og så videre, så betyder ekstra arbejde desværre omfattende udgifter. Dem der kommer for sent, betaler selv for dette. Tak for din forståelse for det. 

 

Alle der har en chip, har i øvrigt skrevet under på følgende aftale.

Del denne side

Følg Etape Bornholm