Nyheder

Orientering fra formanden

Orientering om Viking Atletik, vores træning og events og evt. aflysninger, udskydelser m.v.

Vedr. aflysninger af træning og events.

Som tidligere skrevet vil bestyrelsen til enhver tid følge de anvisninger som vores idrætsorganisationer DIF og DGI, melder ud.

Disse anvisninger følger de anvisninger som regeringen og sundhedsmyndighederne kommer med.

Der er flere organisationer/events der  løbende melder ændringer ud, der går ud over disse anbefalinger, hvilket der kan være flere årsager til. Ikke mindst planlægningsmæssige – jo større et event er, des mere planlægning skal der til – og des større økonomisk risiko løber man. Mange eventorganisationer, idrætsklubber mv. er inde i en overlevelseskamp, som i værste fald, kan efterlade et helt andet eventlandkort, når vi når 2021. Og det vil være trist.

Indtil videre er det aktiviteter indtil 30. marts der er lukket ned. -(pr. 24. marts)- Forlænget til den 13. april.... 

Realistisk, og det der formentlig vil komme til at ske er, at denne periode vil blive forlænget. Vi må forvente, at dette meldes ud fra regeringen i løbet af den kommende uge.

Det sker naturligvis ud fra en sundhedsfaglig vurdering og det der meldes ud, følger vi i Viking Atletik. Hvor lang tid der går før situationen igen er normal ved ingen. Men jo mere vi passer på hinanden og følger de anvisninger der gives, des hurtigere går det.

Det vigtigste er få styr på smittespredningen. Det vigtigste er, at vi passer på de udsatte grupper i samfundet. Dernæst må så komme, om vi må træne sammen eller lave events sammen. Også selvom det vil få store konsekvenser for vores forening. Jeg håber, at alle I, som er medlemmer, vil bakke op og fortsætte jeres medlemskab. Også selvom I vil være afskåret fra træning i en periode, som ingen p.t. kender.

Vi er stærkt økonomisk afhængige af vores events. Især i vores situation, hvor vi står over for et kommende byggeri, der vil tømme vores kasse, da vi har investeret hele opsparingen heri. Vi er godt polstrede og vi har en række lånetilsagn, som gør, at vi vil kunne gennemføre byggeriet uanset hvordan det går i år. Det er betryggende. 

Men mister vi medlemmer eller kan vi ikke afvikle vores events, så vil vores økonomi komme under voldsomt pres, når vi kommer til slutningen af 2020. Men lad os tage den sammen, når vi kender konsekvenserne og udløbsdatoen på coronavirussen. Jeg vil opfordre alle til at stå sammen. Vores forening er bestemt værd at kæmpe for og står vi alle 1800 medlemmer sammen, så løser vi også den. 

Ændringer m.v. meldes ud løbende – det ligger dog fast, at vores events planlægges afviklet efter den kalender vi har, men at vi vil følge de anvisninger vi får fra myndigheder. Noget vil blive udskudt, andet vil blive aflyst. 

Læs også denne om "kontingent og pause".

Og stor tak til alle jer, der kæmper for sumfundet i disse dage. TAK.

 

Claus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.