Nyheder

Oplysningstavle over Grønne Ring

3 nye informationsskilte sat op i "Den Grønne Ring".

Viking Atletik har i samarbejde med Bornholm Regionskommune og Dansk Orienterings Forbunds "Find vej projekt" fået udfærdiget orienteringsløb kort over store dele af den Grønne Ring. 

Der er sat en række faste poster op i området.

Nu har vi fået sat hele tre informationstavler op. To står oppe i den Grønne Ring (for enden af Snorrebakken og ved Porcelænsvej/Torneværksvej), mens der også står en ved indgangen til vores klubhus "Louisenhøj" på Torneværksvej. Standerne er udstyret med en bænk, knager til overtøjet og så en række kort, som man frit kan tage. Også en information om hvordan man bruger kortene. Efterspørgslen er stor.... - på bare få dage er alle kort nemlig taget, hvorfor vi i dag har fyldt holderne op igen. 

O-kortet viser en stor del af den Grønne Ring mellem Kanegårdsvej og ud til Kaserneområdet. Vi arbejder p.t. på en udvidelse af kortet, så det også kommer til at omfatte både Campus Bornholm, Åvangsskolen og hele Rønne Stadion Nord. Denne udgave forventes klar til foråret. Formålet er at fremme interessen for orienteringsløb og samtidig kunne bruge den Grønne Ring i endnu større omfang end i dag. 

På vores hjemmeside er det i øvrigt muligt at hente kort og oversigt over de faste poster over den Grønne Ring. Iøvirgt også over Nordskoven (Blykobbe Plantage) og Onsbæk Plantage/Rønne Plantage. Se dem her 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.