Nyheder

O-løb på søndag - kom og vær med

Det er i Nordskoven - så du er på hjemmebane

Vi har lavet et særligt tilbud til begyndere ved P-Løbet på søndag:

 

På søndag d.16.juni kl.9:00 er der orienteringsløb i Nordskoven. Det er jo den skov, vi alle kender så godt. Derfor har vi lavet en begynderbane, hvor alle posterne ligger på - eller lige ved siden af - stierne. Det er en oplagt mulighed for at prøve et "rigtigt" orienteringsløb for dig, der kun har prøvet det ved torsdagstræningen eller aldrig har prøvet det. Du kan også tage børnene/børnebørnene med.

 

Hvis du vil med på en begynderbane, skal du senest på torsdag d.13.juni kl.18 sende mig en mail på miriam@sporty2.dk. Hvis I kommer flere sammen, vil jeg gerne vide, hvor mange I kommer og om I vil starte sammen eller hver for sig.

 

Hvis du vil løbe en af de andre baner: Let, Mellemsvær, Svær 5km., Svær 7km. eller Svær 9 km. skal du melde dig til via dette link: http://viking-atletik.dk/o-loeb/tilmeldinger-o-loeb/

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig på 24448317.  Miriam

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.