Nyheder

Nyt briksystem til Fitness

Kortsystem brudt sammen - nyt på vej

Det adgangssystem vi bruger i fitnessbygningen er brudt sammen. Så det skal udskiftes, hvilket sker hurtigst muligt.

Desværre får vi ikke vores adgangskort igen, når nogen melder sig ud. Det sker i under 10 procent af tilfældene. Dette har medført, at vores kortsystem er brudt sammen, da vi har måttet overskrive gamle kort med nye. 

Ifm med ny fitnessbygning, som åbner sidst på året, skal vi alligevel skifte system. Så der sker bare en fremskyndelse af dette og systemet flyttes siden til nye bygning.

På generalforsamlingen vedtog vi, at vi samtidig med udlevering af nye brikker (altså helt nyt system), indfører et depositum på brikkerne, som også er koblet op på medlemskabet og rettidig udmeldelse. Over halvdelen af vores medlemmer forlader os nemlig uden respekt for den udmeldelsesfrist vi har, og som der oplyses om ved indmeldelsen. Det medfører at vi årligt har en udgift på over 50.000 kr. til mistede brikker og unødige udgifter på opkrævninger. 

Når vi går i gang med konverteringen fra kort- til briksystem, vil du derfor blive afkrævet 150 kr. i depositum. Penge du altså får igen, når du udmelder dig rettidigt og afleverer brikken. 

Så snart vi er klar til konverteringen, vil der komme mail ud til alle kortholdere. For en god ordensskyld, skal det nævnes, at der skal bruges brik, når først systemet er klart - og reglerne bliver ligesom de er nu, at alle over 15 år skal have sin egen brik, hvis fitnesslokalerne skal anvendes. Så fremtidig anvendelse af lokalerne vil afhænge af at du får ny adgangsbrik. 

Som skrevet gives der besked, når vi påbegynder skiftet. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.