Nyheder

Nedlukning forlænges

Vi lukker frem til 18. januar - husk vi træner udendørs. Selvtræning anbefales.

Kære alle

Som det er jer bekendt, så forlængede regeringen, i går aftes, nedlukningen af Danmark frem til og med den 17. januar

Det betyder, at alle vores indendørstilbud dermed ikke kan/må finde sted før den 18. januar.

Vi ved, at træning er vigtig for jer og har stor betydning for helbredet og det fysiske og psykiske velvære, men at få coronaen slået ned og beskytte de ældre og svage, er jo rigtig vigtig – og det må vi stå sammen om. Vi går jo mod lysere tider.

Heldigvis er sundhedsmyndighederne i gang med vaccinationer, så vi håber, at både dette – og det, at der er meldt ud, at der tages regionalt hensyn ved genåbning, kan gøre, at vi snart kan træne igen. Forhåbentlig fra 18. januar.

Bemærk, at vi fortsat træner udendørs. Dette er fuldt lovligt, så længe vi ikke er mere end 10 i hver gruppe. Nogle af vores indendørstilbud kan midlertidig flyttes ud, men her melder trænerne ud vi vores facebookside. Løbetræning og walktræning kører som det plejer (tirsdag, torsdag og lørdag). Det samme gør atletikken. Her møder vi ind i små hold og gennemfører træningen. Så måske det kunne være et alternativ. Ellers…… ud i naturen og gå eller løb ture. Gerne med indlagt øvelser. Vi har også vores crossfitpark på Louisenhøj, hvor du kan træne. Nøgle til redskabsskuret kan lånes. 

For en god ordensskyld skal jeg have med, at nedlukningsperioden ikke godtgøres i kontingentet. Vi er ikke en virksomhed, men en idrætsforening. Det kontingent vi opkræver, er så lille som overhovedet muligt og skal fortsat betales for nedlukningsperioden. Et års kontingent svarer til 37,50 pr. måned (ca. 20 kr. for perioden 1. januar til 17. januar) – og det kontingent du betaler, bruges til klubbens drift, som fortsat er der, selvom vi er lukket ned. Det gør så også, at der er noget, at vende tilbage til, når corona er ovre. Så stor tak til alle for forståelsen af dette.

Godt nytår - og god selvtræning. 

Claus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.