Nyheder

Meld dig som hjælper til etapen

Hjælp os - send besked hvis du kan hjælpe, så skal vi kontakte færre direkte.

Hjælper til Etape Bornholm

I uge 30 – det er fra den 23. – 27. juli, afholder vi Etape Bornholm. Vi skal sædvanen tro bruge rigtigt mange hjælpere denne uge.

Ole Hansen, der tidligere har stået for at finde hjælperne, er pga sygdom ikke til rådighed i år. Så opgaven ligger nu hos mig 😊

Vi skal bl.a. have fat i alle jer, der hjalp sidste år. Men også nye hjælpere, da der dels er kommet nogle nye funktioner og dels altid er nogen, der ikke kan hjælpe i år – af den ene eller den anden årsag.

Da der er rigtigt mange der skal kontaktes, så skal jeg bede dig om, at du skriver en mail til mig. Det gør det langt mere smidigt og vil være en stor hjælp. Så skriv til mig med dit tilsagn. Så sætter jeg dig ind på listen. Meget gerne samme funktion som du tidligere har udført – eller en anden, hvis du hellere vil en anden opgave.

Har du ikke hjulpet til tidligere, så skriv hvad du gerne vil lave. Vi har rigtigt mange funktioner.

Jeg skal også bruge hvilke dage du vil hjælpe. Din mobil telefon, din mailadresse og adresse.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at høre fra dig – og send gerne, så skal jeg ikke kontakte så mange. Det vil være en stor hjælp.

På forhånd stor tak for din støtte.

Claus Clausen

Telefon 23 71 35 35

cc@viking-atletik.dk

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.