Nyheder

Mange flere motionsevents

Kom og vær med til flere sjove events, hvor du får god service, motion og en sjov og social oplevelse

De tre næste events – kom og vær med.


Fredensborgløbet, Firmastafet og Royal Run er overstået og straks indbyder vi til flere spændende og sjove events. Kom og deltage – de er lidt for en hver smag.


Søndag den 30. juni tager vi hul på vores nye MTB løb. Et langdistanceløb MTB løb med ruter på op til 85+ km. Du kan også vælge to kortere ruter. Der er endnu ikke så mange deltagere, men vi har rundet 50 ryttere.


Onsdag den 3. juli er der SoftIceløbet løb i Gudhjem. Børneløb på kun 1,3 km og et løb på 6,9 km. Sommerens festligste løb hvor deltagerne efter løbet får både Softice, flødebolle, frugt og vand – og mulighed for diplom. Vi ses i Gudhjem den 3. juli


Søndag den 14. juli er der Bisseline cykelløb med start fra Louisenhøj. 4 distancer og fantastisk god service efter løbet. Vil du prøve et cykelmotionsløb, så kom og vær med her. Du vælger selv distance.


Nå ja…. Så er der også Etape Bornholm i uge 30.

Tilmelding via vores hjemmeside - viking-atletik.dk 


Ses vis? Du skal være så velkommen.

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.