Nyheder

Målrettet træning fra 24/10

Vi har et tilbud til dig, der vil noget mere med dit løb.

Fra den 24. oktober starter vores vintertræning.

Nyt i år er meget mere målrettet træning mod f.eks. Etape Bornholm.

Vi står også klar med gode råd og vejledning. Har du brug for et træningsprogram, så klarer vi også den. Et program der tager udgangspunkt i vores træningstilbud de 3 gange om ugen. Men det er jo godt at have, hvis du ikke kan komme hver gang.

Vi vil arbejde meget mere med koordinationsøvelser end tidligere. En stor del af træningen vil blive målrettet dig og dine behov. Bl.a. vil vi se på din løbestil og måden du træner på og give dig gode råd ud fra det.

Trænere på dette nye projekt er Claus Clausen, Claus Haakansson og Poul Sørensen. Men en stor del af træningen vil også være sammen med vores mange øvrige trænere og på de hold vi har. Foredrag, skadeforebyggelse, behandling, rådgivning om tøj og sko m.v.

Dette er IKKE begyndertræning. Det henviser vi til den træning vi starter op i april. Træningen er til dig, der løber i forvejen, men vil noget mere.

Er du ikke medlem i Viking Atletik, så kan du sagtens være med den første måned. Hvis det er noget for dig, så kan du blive meldt ind derefter. 

Læs meget mere om vores nye træningskoncept her.

Vi starter ud den 24. oktober. Tirsdagen efter Efterårsferien. Start med at tænke over følgende: Hvad er dit mål for 2018? Hovedmålet er i træningen er Etape Bornholm, men har du andre mål, så taler vi om det. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.