Nyheder

Lukkeperiode forlænges

Vi håber på alles forståelse og opbakning.

Som alle ved, så er restriktionerne nu forlænget frem til 7. februar.

Vi håber, vi får lov til at træne igen fra den 8. februar.

Vi vender tilbage, så snart der er nyt. I mellemtiden anbefaler vi selvtræning, træning i vores crossfitpark (udendørs) eller f.eks. Orienteringsløb med flydende start, som der er om søndagen. 

Ellers aftal gerne træning i små grupper af max 5 personer. Man kan jo mødes, der hvor vi normalt mødes til løbetræning m.v.

Rigtigt mange (som jeg selv) har svært ved at træne selv, men det er vigtigt, at vi får rørt os. Både af hensyn til hoved og krop, så håber det lykkes for jer.

Vi får adskillige henvendelser vedr. kontingent, nu hvor vi har nedlukket. 

Vi beklager rigtigt meget nedlukningen, som jo alene skyldes samfundshensyn omkring Covid19 – og som gælder alle. Ikke kun os og vores tilbud. Som medlem af en idrætsforening er man medejer af foreningen. Så en lukkeperiode bliver ikke godtgjort ved refusion i kontingentet. Udgifterne hertil ville også være langt højere end det beløb, der skulle refunderes.  Kontingent ville også skulle være langt, langt højere, hvis der skulle være denne mulighed.

Vi håber på alles forståelse for, at vi ”refunderer/godtgør” på anden vis…..

  • Kontingent er meget lavt og vi tager aldrig mere, end det kræver for, at det hele løber rundt. Du betaler kontingentet til dig selv. Pengene bliver i klubben og brugt på medlemmerne.
  • Kontingentet er ikke steget i 11 år. Sidste ændring var ovenikøbet en nedsættelse af kontingentet.
  • Kontingentet stiger ikke, selvom vi åbner ny fitnessbygning inden sommer – en investering på 12,6 mio kroner. Altså samme pris, som nu. Vi har fået pengene fra fonde og overskud på vores motionsevents (byggeriet bliver gennemført som planlagt).
  • Vi udbygger fortsat vores træningstilbud og du kan deltage i alt for kun 750 kr. om året ved årskontingent. Fortsat kun 1650 kr. om året for hele husstanden.

Jeg opfordrer til, at vi står sammen omkring denne sundhedskrise og så håber vi naturligvis, at vi kan få gang i træningen så hurtigt som muligt igen.

Ønsker du ikke længere at være medlem af Viking Atletik, så skriv til os på medlem@viking-atletik.dk – så melder vi dig ud. Sidste rettidige frist var den 10. december. Du kan derfor blive udmeldt pr. 1. april. Så skal vi have besked senest den 10. marts. Årskontingenter kan ikke ændres. 

Flere har sagt, at de ”vender tilbage, når krisen er overstået”. Det er fair nok – det bestemmer man jo helt selv. Jeg bliver bare nødt til at understrege, at det mest optimale lige nu, er vi alle bakker op. Vores driftsomkostninger er de samme - og jo flere der ”hopper af”, des vanskeligere vil vi have med at opretholde de mange tilbud op sigt.  Så bliver det, du måske vender tilbage til, et ringere tilbud end hvis du fortsætter som medlem nu – også i en lukkeperiode. 

Vi håber vi snart får lov til at træne igen.

Tak for din forståelse. 

 

Claus Clausen

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.