Nyheder

Langdistance MTB løb 30. juni

Så kan vi præsentere vores langdistance MTB løb

Vi er nu klar til at præsentere vores kommende MTB langdistance cykelløb. 

Der har været mange overvejelser inde over, hvordan det skulle være. Tak til alle for de input der er kommet.

Datoen bliver den 30. juni næste år. Der bliver 3 ruter der kan vælges mellem. Ruter mellem 45 og 85 km (+/-). Ruterne kommer til at foregå på vest- Bornholm og i Almindingen. Den lange rute kommer således rundt til de 4 steder der er særlige MTB spor på Bornholm. Skovlysporet, Ringebakkerne, Rytterknægten og Den Grønne Ring. Her kan rytterne boltre sig på ruterne som de har lyst. Køre videre når de har lyst. Transportvejene mellem sporene er primært cykelveje og cykelstier. Distancerne er kun vejledende. Ønsker man bare en MTB rute på "almindelige" veje, kan man køre ruten uden de særlige spor. Således bliver distancerne lidt kortere end de opgivne.

Det er kun cykelmotionsløb.

Læs meget mere om løbet her

BRK fritid og kultur har støttet projektet via Idrættens videns og kompetenceråd, der har ydet 100.000 kr. i støtte til udviklingen af løbet.

Den kommende weekend er Viking Atletik på Cykelmesse i Roskilde, hvor vi vil uddele flyers og lave reklame for alle vores events. 

Løbet er fortsat under udvikling, så der kan forekomme små justeringer. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.