Nyheder

Ladywalk 31. maj

Meld dig gerne til ladywalk, der finder sted den 31. maj.

Intet er for tiden, som det plejer at være. Ej hellere Ladywalk, der finder sted den 31. maj med start fra "Louisenhøj", Torneværksvej 20.

Det er første gang Viking Atletik står med denne spændende opgave. Tidligere har den været afviklet fra Almegaards Kaserne. I 2020, hvor vi skulle have afviklet den, blev den helt aflyst. 

Nu sker det dog. Men der er netop et stort "dog". Det bliver ikke med samlet start, som man kender det. Grundet forventede coronarestriktioner, så afvikles alle 14 ladywalk som nødudgaver. På Bornholm betyder det, at der bliver fri start mellem kl. 10:00 og 18:00. Ruterne på 7 og 12 km. vil være afmærket, men ønsker du at gå på et andet tidspunkt - eller en anden rute, så gør du bare det. Konceptet går ud på, at vi passer på hinanden og holder afstand.

Vi håber meget at vi ser dig den 31. maj.

Læs om Ladywalk i Rønne her Vi håber vi i 2022 er tilbage helt som vi plejer med samlet start. 

 

Ladywalk skriver:

Vi er klar til Ladywalk 2021 – er du?

Når du køber en billet til Ladywalk, får du udover motion også en flot T-shirt og nogle lækre overraskelser. Du er samtidig med til at bakke op om Ladywalk og støtte det gode formål.

I 2021 går vi for Hjerteforeningen og Psykiatrifonden.

Ladywalk bliver afholdt som Collect&Walk. Det betyder, at du vælger et tidspunkt, hvor du henter og går. På den måde sikrer vi os, at der bliver god afstand på startstedet. Du kan vælge at gå lige den rute, du har lyst til, som det passer dig bedst.

Vi informerer løbende om, hvordan arrangementet afvikles her på vores hjemmeside og på Facebook. Følg med under dit startsted.

Vi passer godt på vores deltagere og frivillige, og derfor gennemføres Ladywalk i 2021 over to dage*.

Vi glæder os til at se dig.

*) I Rønne og på Samsø afholdes Ladywalk mandag den 31. maj.

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.