Nyheder

Kursus for frivillige

Der er kommet et gratis tilbud fra Bornholm Regionskommune. Se det her og vil du med, så tilmelder du dig bare. Dette tilbud er til bl.a. Viking Atletiks ledere, trænere m.v.

Kommunen inviterer frivillige ledere til gratis uddannelse

​​​​​​​​​​​​​
I 2024 udbyder Bornholms Regionskommune i samarbejde med Frivillig Forum Bornholm en gratis uddannelse til frivillige på Bornholm. Uddannelsen sætter særlig fokus på ledelse af frivillige, som vejen til at blive en attraktiv forening for frivillige. Der er nu åben for tilmelding.

 

Uddannelsen er for dig, som f.eks. er træner, bestyrelsesmedlem eller frivillig koordinator på det frivillige sociale område og/eller fritids- og kulturområdet. Den har til formål at styrke dine ledelseskompetencer i foreningsarbejdet ved at give dig nye perspektiver og ideer. Du får redskaber til at organisere frivilligt arbejde og støtte frivilliges trivsel. ​Endelig giver uddannelsen dig mulighed for at danne netværk.

 

Online kurser og to workshops

Uddannelsen er gratis og består af tre dele: Online kurser og to workshops henholdsvis den 24. januar og 9. marts 2024. Du kan tilmelde dig alle tre tilbud eller kun dem, du finder relevante. Tilmelding sker på kommunens hjemmeside. Pladserne til workshops fordeles efter først-til-mølle princippet, mens der er fri adgang til de digitale kurser allerede fra i dag.

Uddannelsen gennemføres af konsulentfirmaet Ingerfair, som har mange års erfaring med kompetenceudvikling i frivillige organisationer. Tilbuddet er støttet af Frivillig Forum Bornholm og er finansieret af midler fra budget 2022 med det formål at understøtte frivillige og arbejdet med frivillige.

Læs om uddannelsen og tilmeld dig på brk.dk under Frivillige og Foreninger


Venlig hilsen

 

 

Louise Krogsriis Asp
Kulturkonsulent

 

Center for Natur, Miljø og Fritid
Kultur og fritid
Ullasvej 23
3700 Rønne

Telefon: 5692 1323
Mobil: 5167 4195
Louise.Krogsriis@brk.dk

 

 

www.brk.dk


Bornholms Regionskommune

 

 

www.brk.dk/privatlivspolitik

Del denne side

Følg Etape Bornholm