Nyheder

Kontingent 2021

Vi holder dampen oppe og prisen nede - dit medlemskab betyder meget for fællesskabet

Ændringer til dit medlemskab skal være klubben i hænde senest den 10. december! Det skal ske på medlem@viking-atletik.dk 

Corona sætter mange spor. Også i vores medlemstal. 

For første gang i 15 år, vil vi ikke vækste med "de sædvanlige" ca. 10 procent. Siden 2004, hvor vi har ca. 300 medlemmer, er det kun gået en vej og det toppede i 2019 med 1967 medlemmer. 

I 2020 vil vi gå tilbage. Vi har stort set ingen tilgang haft i år - mens antallet af udmeldelser ligger som det plejer.

Vores motto har altid været: "Det er ikke vigtigt for os at have mange medlemmer, men det er vigtigt, at have en god kvalitet i træningstilbuddene". 

Selvom klubben er ramt af corona, så håber jeg du fortsætter som medlem. Uanset hvad årsagen er til, at du ikke bruger os for tiden. Vi satser naturligvis på, at så snart vaccinen er klar - og der igen kan lempes på restriktionerne, at vi så vender tilbage for fuld styrke. Oven i købet med fornyet styrke. I løbet af foråret 2021 åbner vi vores nye idrætsbygning. 460 m2 med masser af fitness og mulighed for holdtræning. Vi "hjemtager" alle vores tilbud, som så vil finde sted i den sal, som vi får i bygningen. Forhåbentlig også med endnu flere nye tiltag inden for indendørsidræt, når vi nu får vores helt egen sal, som vi ikke skal dele med andre. 

Ny bygning - langt mere plads, langt flere muligheder. Selvfølgelig som supplerende motion til alt det andet vi tilbyder. 

Prisen for medlemskab bliver den samme i 2021. Du vil fortsat kunne være medlem for kun 750 kr. for et årskontingent. Fortsat 1650 kr. for hele husstanden. Ønsker du at betale kvartalsvis, så er prisen fortsat 125 kr. pr. kvartal - og 300 kr. for fitness. 

Som alle ved, så smider vi alle klubbens penge i byggeriet. Det er besluttet langt før coronatiden startede. Hele projektet koster ca. 12 mio kroner. Lige under halvdelen kommer fra fonde, den anden halvdel har vi selv - eller vi låner os til den. Den del af økonomien er på plads! Det gælder om, at vi skal låne så lidt som muligt. På den måde vil driftsudgifterne kunne holdes nede og kontingentet fastholdes - også i fremtiden. Derfor håber vi på, at flest mulige vil vedblive med medlemskabet og dermed sikre vores likviditet. Så vi kan opretholde aktivitetsniveauet og fortsætte udbygningen af klubben. 

Vi skal som sagt modtage en evt. ændring af dit medlemskab senest 10. december. Der sender vi nye indbetalingskort ud. Når først de er udsendt, så binder de - som minimum med et kvartals betaling på 125 kr. Det dækker udgifterne til administrationen m.v. ved udsendelsen.

Er du på kvartals-medlemskab, så opfordres du til, at skifte til års-medlemskab. Så betales hele beløbet på en gang. Du sparer penge ved det - og det samme gør klubben. Det er omkostningsfuldt, at udsende opkrævninger - uanset om det sker med brev eller via betalingsservice. 

Vi vil aldrig kræve mere op i kontingent, end det koster at drive klubben. Vi er en medlemsejet forening - og du er medejer. 

Tak fordi du er medlem af Viking Atletik. Vi glæder os til, at vi vender tilbage til normale tilstande. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.