Nyheder

Klara vinder guld

Klara vandt i flot stil DM guld på 3000m. ved de danske ungdomsmesterskaber i atletik i weekenden. Klara stillede til start i aldersgruppen piger 16-17 år. Her var den regerende danske mester og ungdomslandsholdsløber Kristine Mygind fra AGF at regne som storfavorit. Klara blev dog en for stor mundfuld for AGF-løberen og Klara vandt i overbevisende stil efter et flot taktisk løb.

”Det var meget varmt, men jeg havde masser af overskud til hele tiden at træde lidt mere på ”gaspedalen”. Heldigvis gik det for stærkt for Kristine til sidst og så måtte hun også slippe. Det var en god dag i Greve” -sagde Klara efter løbet.

Også Klara´s holdkammerat Freja Boss havde kvalificeret sig til det danske mesterskab. Freja kom som nybagt østdansk mester på 3000m. distancen, men måtte sande at konkurrencen er en helt anden til et dansk mesterskab. Freja løb frisk til fra start af og holdt højt tempo de første ca. 500m. Herefter måtte hun slippe de forreste, men Freja kæmpede forbilledligt og løb ind i PR tid og flot 6. plads.

”Det var en god dag for mig, og jeg synes det var fedt at være med til DM med storskærm og livestreaming og masser af tilskuere.”

Med på turen var vores træner Teddy Hansen, som efterfølgende udtalte, at det havde været en stor og lærerig oplevelse for begge de talentfulde løbere.
”Det kræver noget særligt at løbe mesterskabsløb. Tiden er vigtig, men placeringerne allervigtigst. Pigerne skulle håndtere deres egne forventninger og ikke mindst alle andres forventninger til gode tider og placeringer. Jeg er mega stolt af dem begge.”, siger Teddy Hansen.

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.