Nyheder

Husk vores generalforsamling den 6. februar

Du er medejer af foreningen, så mød gerne op.

Viking Atletik er jo ikke en virksomhed. 

Vi er en idrætsforening ! Der er demokratisk opbygget med medlemsvalgt ledelse.

Vores bestyrelse og udvalg består af frivillige medlemmer, der er valgt af medlemmerne på generalforsamlingen og som derefter skaber de rammer, som vi alle arbejder efter. "Højeste" myndighed i klubben er generalforsamlingen.

Det er her lovene vedtages, kontingentet fastlægges og aktivitetsplaner vedtages. Det er også her vi godkender regnskaber og godkender budgetter for det kommende år. Altså hvilke områder der skal prioriteres og satses på det kommende år. Bestyrelsens arbejde for det forløbene år drøftes. Det er også her, bestyrelsesmedlemmer vælges - eller man vælger en anden bestyrelse, hvis flertallet ikke er tilfredse med den siddende. Alle medlemmer kan stille op til de ledige poster. 

Mellem generalforsamlingerne er det bestyrelsen der vedtager dagligdagen (økonomi, politiker m.v.). Den idrætslige del udfoldes i udvalgene, som har budgetterne i klubben at arbejde efter. Men de er i høj grad "selvkørende".  

Vi afholder generalforsamlingen den 6. februar kl. 19:00 i vores mødelokale på Louisenhøj.

Se indkaldelsen her 

Den siddende bestyrelse fremlægger en beretning. Her fortæller vi om det forløbene år. Hvad og hvorfor har vi gjort som vi har gjort - noget vi skal stå til ansvar for. Og så kommer vi ind på hvilke strategier og tiltag, vi ønsker for det kommende år. Her kan alle komme med kommentarer og indspark og give udtryk for sin tilfredshed eller det modsatte.

Ændringer i vedtægter (vores love) kan kun foretages, hvis man indsender dem skriftligt. 

Beretningen offentliggøres på generalforsamlingen og lægges efterfølgende ud på hjemmesiden. Regnskaber offentliggøres ligeledes på Generalforsamlingen (offentliggøres dog ikke - men kan udleveres ved at møde op på kontoret (man får en kopi)). 

Vi ses forhåbentlig. 

 

Claus Clausen

 

 

 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm