Nyheder

Hædersbevisninger

Marianne Espersen fik bestyrelsens pokal

Marianne Espersen fik tirsdag overrakt bestyrelsens pokal for en særlig indsats i 2019.

Marianne er en af drivkræfterne bag vores nye satsning, Powerwalk. Hun er engageret og initiativrig altid klar til nye udfordringer.

Bestyrelsen glæder os over, at Powerwalk er blevet en fast del af vores løbetræning og der er stor opbakning til træningen. Tak til Marianne for det store arbejde.

 

Sørens Nielsens mindepokal gik til Anders Sørensen (der dog ikke var til stede denne dag). Anders er ivrig løber og en god kammerat. Han er aldrig bange for at give en hånd med, når der er brug for det. Han er træner på klubbens crossfit træning hver onsdag og det sætter bestyrelsen stor pris på. Anders får gaven og pokalen overrakt snarest.

 

Bestyrelsen ønskede også at anderkende tre personer, der også gør et stort arbejde for Viking Atletik.

Gavekort og vin gives til:

Jens Peter Rasmussen, der i mange år har været fast livredder på vores mandagssvømning, men også har været hjælper til vores events i mange år.

Flemming Munch Hansen bliver påskønnet hans store arbejde med o-sporten. Han er formand for o-udvalget og står bag den faste torsdagstræning i orienteringsløb. 

Tommy Andersen bliver påskønnet hans store indsats for ungdommen til atletiktræningen, hvor han ofte går ind og hjælper med træningen og andre dagligdags ting i atletikudvalget - bl.a. tager med på rejser som hjælper. 


Tak til alle for jeres indsats for Viking Atletik. 

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.