Nyheder

Gratis træning hver torsdag

Fortræning frem mod Almindingsløbet - og for dig der vil, så frem mod CHP Half

Hver torsdag frem til 20. september er der gratis fortræning i Almindingen - frem mod Almindingsløbet, som i år er den 22/9.
Mødested er ved David statuen tæt på Christianshøjkroen. Alle er velkomne. Fælles opvarmning starter kl. 18:00.
Vi har samtidig en særlig træning frem mod CHP Half (halv maraton) i København den 16. september. Så vil du være med på et af de tre hold vi har her, så mød op. Der løbes i ca. 5:45 - 6:00 min. pr. km. Ca. 6:15 - 6:30 og ca. 7:00 - 7:15.
De tre hold har meget erfarende trænere. Kom og få masser af gode råd om træning. Vi hjælper dig også med gode råd om, hvordan du bedst kommer i form, Vi ser på din løbestil og meget andet - bare spørg. Vi øser gerne ud af vores viden og store erfaring - helt gratis.
Torsdag den 9. august trækker vi lod om to gratis startnummer til CHP HALF blandt alle, der kunne tænke sig, at løbe dette løb (det er personligt, så deltag kun i lodtrækningen, hvis du vil løbe med den 16. september).
Læs om Almindingsløbet her - http://viking-atletik.dk/almindingsloebet/
Læs om CPH Half her https://cphhalf.dk/

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.