Nyheder

Fredensborgløb søndag

Et løb med restriktioner - start når du vil mellem kl. 10:00 og 12:30

Fredensborgløbet løbes på søndag. Du bestemmer selv hvornår du vil starte på løbet. 

Der er en række restriktioner. Du skal ankomme til startstedet på valgfrit tidspunkt mellem kl. 10:00 og 12:30. 

Du skal være så kort som muligt på start- og målområdet, så når du er ankommet, skal du starte dit løb. Det samme når du kommer til mål, så forlade området så hurtigt som muligt.

Det er ikke muligt, at være tilskuer/pårørende til dette løb. Antallet der må være samlet på en gang er 50 personer og der tælles alle med. 

Du får en tid på løbet. En nettotid, da vi tager tiden fra du løber ud på ruten til du kommer i mål. Der er ingen vinderpræmier, kun lodtrækningspræmier, som offentliggøres på vores hjemmeside efter løbet. Præmien kan så hentes efter nærmere aftale.

Vi håber dette forløber på fornuftig måde og alle er med til at løbet afvikles i god ro og orden og vi holder den afstand, som reglerne foreskriver. Vi håber på alles forståelse for, at situationen med Corona gør, at vi må gribe tingene anderledes an.

Når man står, skal der være 1 meter til nærmeste person - når du løber skal der være 2 meter. Men du løber jo når du vil, så det kan lade sig gøre. Overhalinger er naturligvis tilladt, da det er kortvarigt. 

Læs om Fredensborgløbet her 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.