Nyheder

Fortsat ingen bad

Fitnessbygningen kører, men bad er stadigvæk ikke muligt

Bestyrelsen har drøftet situationen omkring vores badefaciliteter i fitnessbygningen og fleres ønske om, at det igen bliver muligt at tage bad efter træning. Siden genåbningen i juni, har dette nemlig ikke været muligt. Hvis dette skal være en mulighed, vil det kræve, at der er rengøring hver anden time i omklædningsrummene og dette skal dokumenteres. Naturligvis som følge af de skærpede regler der er som følge af Covid19 smitte. 

Vi håber på alles forståelse for, at ønsket om en genåbning, ikke kan imødekommes foreløbig. Det ville kræve 9 ganges rengøring pr. dag - 7 dage om ugen og de ressourcer har vi ganske enkelt ikke til rådighed. Det rengøringspersonale der i bygningen er alle frivillige. 

Mød op omklædt - og tag en tør bluse på, inden du kører hjem i bad. 

Husk i øvrigt, at I hver især er forpligtet til at følge vores regler. Bl.a. at maskinerne skal gøre aftørres grundigt både før og efter brug. Der vil fortsat være en begrænsning i antallet af brugere pr. rum og i bygningen. Hold afstand og brug den sunde fornuft. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.