Nyheder

Fitness Intro onsdag (1)

Kom og se om det er noget for dig. Det er onsdag den 25. september kl. 18:30

I Viking Atletik har vi egne Fitnesslokaler. Ca. 200 m2 med masser af gode maskiner, vægte, spinning m.v. 

Som medlem af Viking Atletik kan du få adgang til disse lokaler, der ligger inde på Rønne Stadion Nord. Foruden kontingent til klubben, som er på 450 kr. om året, skal du betale 300 kr. om året for denne adgang. Altså i alt 750 kr. om året. Så har du også fri adgang til ALLE vores træningsformer og tilbud. Altså alt det du finder på vores hjemmeside. Løbetræning, orienteringsløb, svømmehal, crossfit, atletik m.v. 

Vi har ikke indmeldelsesgebyr. Du betaler hellere ikke for at få lagt et træningsprogram, hvis du ønsker det. 

Vil du være en del af Viking Atletik, så er du altid velkommen. Alle kan blive meldt ind. 

Onsdag den 25. september har vi intro-møde til Fitness. Det er i lokalerne på Rønne Stadion og det er kl. 18:30. Her kan du møde op og få lidt at vide om vores fitnesstilbud, se maskiner, få dem prøvet og så videre. Er det noget for dig, så kan du "hoppe på". Er du medlem i forvejen, men ikke har fitness adgang, så får du det. Er du ikke medlem endnu, så kan du melde dig ind denne aften. Derefter kan du gå i gang med at træne. 

Læs mere om vores fitnesstilbud her 

Viking Atletiks fitnesstilbud er et foreningstilbud, hvor du er medlem af en idrætsforening. De penge du betaler i kontingent bliver i foreningen til at holde kontingentet nede, nye maskiner, vedligeholdelse m.v. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.