Nyheder

Det ligger i detaljen

Fitness For Alle - vi får nye styrketræningsmaskiner

Det ligger i detaljen.... Når vi rykker ind i vores nye fitnesslokaler, skifter vi samtlige styrketræningsmaskiner ud. Vi skifter til Cybex, som er et rigtigt godt amerikansk produkt. Det samme mærke, som vores løbebånd og andet cardioudstyr er fra.

Bl.a. kommer der denne brystpres maskine (teksten fortsætter under billedet).

Læg mærke til nede i højre hjørne af billedet. Sædet kan løsnes og skubbes ud til siden, således at den også tilgås i en kørestol.

Hele projektet "Fitness For Alle" går ud på, at inkludere bevægelseshæmmede i idrætsforeningerne. Så vores nye bygning og det udstyr der kommer, bliver handikapvenligt. Projektet er støttet af Bevica, Realdania, Lokale og anlægsfonden og laves i samarbejde med DGI, DIF og parasport Danmark - og Tryk Fonden, som er med inde over den forskningsmæssige del af projektet. Det samlede projekt er berammet til 12,6 mio kroner - heraf finansierer Viking Atletik selv de 6,8 mio. De øvrige midler kommer fra private fonde og garantistillelser.

Vi har bestilt rigtigt mange nye maskiner, der p.t. produceres. 

Bl.a. denne som har været meget efterspurgt:

Der kommer også nye håndvægte og i "salen" kommer der meget nyt udstyr som stepbænke, kettlebell, bolde og så videre og så videre, så der bl.a. kan laves crossfit-, kettlebell- og mange andre former for træning. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.