Nyheder

Byggeprogram godkendt

Fra nu af skal det meget gerne gå stærkt

Om kun 3½ måned skal vi meget gerne i gang med opførelsen af vores kommende idrætsbyggeri. 

Det sidste års tid, har vi stille og roligt, arbejdet os frem mod hvordan bygningen skal se ud. Dette er sket i tæt samarbejde mellem vores projektgruppe, vores bestyrelse og arkitektfirmaet Cubo.

Vores forslag har været lidt frem og tilbage mellem os og den "store" projektgruppe, som står bag projektet Fitness For Alle, som er Realdania, Lokale og Anlægsfonden, Danske Handicaporganisationer, DIF, DGI, Parasport Danmark, Bevica Fonden og Bevæg dig for livet – Fitness. Et projekt, som sidste år bevilgede 2,5 mio. kroner til at nytænke måden man dyrker foreningsfitness på og en ny måde at inkludere bevægelseshæmmede i idrætsforeningerne. 

Vi har netop i dag fået besked på, at vores forslag (kaldet byggeprogram) nu endeligt er godkendt. 

Næste skridt er, at de endelige tegninger og ideer skal tegnes op, beregnes m.v. Første spadestik vil ske omkring 1. februar. Bygningen skal stå færdig i oktober 2019. 

Det projekt der ligger nu, vil ende op i en bygning på ca. 480 m2., og den skal ligge på græsplænen ved Louisenhøj (vores klublokaler). Samtidig kommer der en del udendørs træningsfaciliteter. 

Så snart det er muligt, vil vi præsentere tegninger og ideer for klubbens medlemmer. Det vil ske på møder, som indkalder til. Tidspunkter tilgår så snart det er muligt. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.