Nyheder

10. december - vigtig dato

En påmindelse om en vigtig dato, nemlig datoen for sidste udmeldelsesfrist, hvis du ikke ønsker at forblive medlem.

Sidste dag i oktober.... Vinteren er godt på vej. Det samme er det nye år og dermed tiden for kontingentopkrævninger.
.
Der er jo en vigtig dato, som vi ofte gør opmærksom på. Det er den 10. december, som jo er den dato, hvor vi udsender nye opkrævninger for det kommende års kontingent. Noget der sker helt automatisk med mindre DU giver besked.
.
Prisen forbliver uændret i 2024. 800 kr. for alt.... 1750 kr. for en husstand.
.
Datoen er vigtig for dig og for os. Kommer udmeldelsen for sent, altså efter de nye opkrævninger er sendt ud, så "binder" opkrævningen. Ydermere mister du dit depositum for chippen, hvis du melder dig for sent ud. Det er omkostningsfuldt at håndtere for sene udmeldelser. Så derfor er reglerne som de er. Noget alle har fået at vide - og har skrevet under på 🙂.
.
Vi håber selvfølgelig at du forbliver medlem og benytter dig af vores mange tilbud. Men vi ved også, at ca. 450 medlemmer melder sig ud hvert år. Så dette er blot en påmindelse, hvis du ønsker at forlade os. Få det gjort i tide.
.
Du skal også huske, at når du har meldt dig ud, så har du til den 10. januar til at aflevere din chip. Misser du den dato, mister du også depositummet. Før vi indførte disse regler, mistede vi over 95 procent af vores chip. Derfor....

Del denne side

Følg Etape Bornholm