Nyheder

Ændrede regler

Kæmpe arbejde at aflyse et event og tilbagebetale startgebyrer

Når Viking Atletik arrangerer motionsevents, så er der en gennemgående regel, som vi har vedr. al tilmelding: Al tilmelding er bindende. Der refunderes ikke startgebyrer - og overflyttelse kan ikke finde sted. Kun i Etape Bornholm har vi haft en afmeldelsesmulighed mod at man betaler et mindre gebyr. 

Alle de øvrige events er tilmeldingen bindende, hvilket altid har fremgået af vores hjemmeside. Alligevel har vi i forbindelse med corona valgt at tilbyde overflyttelse af startnumre til næste år - eller i nogle tilfælde at tilbagebetale det indbetalte startgebyr.  

Her præciserer  vi nu praksis. Fremover vil deltagere ved Force Majeure, altså ændringer af et et event, som vi ingen indflydelse har på, udelukkende kunne blive overført til året efter, eller senere på året, hvis løbet udskydes inden for pågældende år. Det er et kæmpe arbejde at tilbagebetale startgebyrer, hvilket sker manuelt. Med tanke på, at vores startgebyrer er meget lave, vil en tilbagebetalingsmulighed ellers betyde en væsentlig forhøjelse af startgebyrerne, da vi skal tage højde for denne mulighed. 

Ændringerne vil fremgå af vores hjemmesider for de enkelte løb, som en betingelse for tilmelding. Men mon vi igen kommer i samme situation som i år.... Det må man ikke håbe. 

Vi håber på alles forståelse for dette. Der er jo altid den mulighed, at man venter med at tilmelde sig. Vi har altid tilmeldingsfrist tæt på et event. 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.