Nyheder

Åben vand svømning

Når vandet bliver varmt nok, så starter vi svømning udendørs. Nyt tilbud i Viking Atletik

Som noget helt nyt tilbyder Viking atletik nu også træning i åbent vand svømning. - Vi starter tirsdag d. 4 juni kl. 16.30

På holdet vil udøveren opnå både teknisk instruktion og undervisning i de crawl, og få mulighed for at følge programmer, der er tilrettelagt til åbent vand svømning.


Ambitions- og intensitetsniveau bestemmer man naturligvis selv, men det er en forudsætning for deltagelse, at man kan svømme 100 – 200 m. Da der er to instruktører tilknyttet holdet, vil der være mulighed for et begynder og et øvet hold.  

Som udøver på holdet vil man bl.a. stifte bekendtskab med:

- Et hav af øvelser og teknikker i svømning (særligt crawl).  

- Sikkerhed

- Distancesvømning

- Sparring med andre åbent vand svømmere

 

Sted:

Vi starter træningen i porcelæns søen og når havvandet har nået en temperatur på 14-15 grader, så flytter vi svømningen ned til stranden ved Nørrekås.

 

Udstyr:

Det eneste det kræver er en våddragt, som hjælper med at holde varmen. Disse kan købes til en pris på 350 – 700 kr.

En badehætte, svømmebriller og evt. en havtaske. Våddragter kan desuden købes brug på DBA

Har du en åbent vand svømmer gemt i dig, eller ønsker du blot at opnå optimale rammer for en god åbent vand sæson (som nærmer sig med hastige skridt), så mød om tirsdag d. 4 juni kl. 16.30 Har du brug for at få mere at vide kan du kontakte

Tommy Sommer Hulgaard på 21276797 eller Laura Sommer Hulgaard. Vi glæder os til at se dig!

 

Del denne side

Følg Etape Bornholm

This website has been developed on Bornholm using the open-source CMS Umbraco. Designed and implemented by Bergsbureau. Asbjørn Riis-Knudsen from JF Data tamed the beast and made the basic code-work.