Nyheder

Det går faktisk ret godt

Deltager til vores events, antallet af medlemmer og vores faciliteter. Læs her et par forårs ord fra formanden. Godt sommerhalvår.

Nu starter vores eventsæson – mange spændende events ligger foran os

I påsken afviklede vi Cross Island – både halvmaraton og 10 km. Det gik godt og der kom 25 procent flere deltagere end sidste år. Det fortjener det event også ! Med 237 startende var der flere deltagere, end der har været i mange år.

I den kommende weekend har vi præmiere på vores nye påske langdistance orienteringsløb – Wild Eastely. Der er tilmeldt 48 deltagere, hvilket er flot for et nyt event.

Herefter kommer alle vores events som perler på en snor frem til slutningen af oktober.

Bornholm Rundt på Cykel kan allerede melde udsolgt. Det skete næsten 5 måneder før den 25. august, hvor det finder sted. Etape Bornholm ligger 37,1 procent foran samme tidspunkt sidste år. Så her tyder alt også på fremgang. Fastholdes det vi ligger foran – vil der komme ca. 2400 deltagere alt i alt.

BM 3000 meter, BM 5000 meter, Fredensborgløbet, Firmastafetten, Softiceløbet, Bisselineløbet, Chokoladeløbet, Almindingsløbet, Halloweenløbet, Höst Open og en række orienteringsløb, duatlons og appelsinløb vil der igen i år være at finde i vores program. Læs om dem her Events | Viking Atletik (viking-atletik.dk)

Foruden dette disker vi også op med en masse sociale events i løbet af sommeren. F.eks. besøg på Rovfugleshowet den 28. april (kræver tilmelding). Så glæd dig.

Jeg håber at alle jer, der ikke er aktive deltagere i disse events, vil bakke dem op på anden vis. Her tænker jeg først og fremmest som hjælper. Især Etape Bornholm har vi brug for rigtigt mange, så meld dig på banen, når vi kommer så langt.

Det er meget enkelt. Der er faktisk en god grund til, at vi har så billigt et kontingent. Ingen ting kommer jo af sig selv. De mange events giver os en indtjening, som vi derefter kan drifte klubben for. Så derfor er det så vigtigt, at vi har de folk vi skal bruge som hjælpere. Så har du en aften eller flere, hvor du gerne vil være f.eks. vejviser en times tid, så meld dig når jeg annoncerer efter det. Det kommer dig selv til gode i form af at vi kan holde kontingentet på f.eks. vores fitnesstilbud nede. Du behøves ikke at være løber for at hjælpe med til et løb….. Dyrker du f.eks. fitness, kan du sagtens være med alligevel.

Vi har i år valgt at sige nogle events fra. Bl.a. Ladywalk, som vi ikke står for længere. Det er givet videre til nye kræfter. Vi vil så lægge endnu mere energi i det vi har lavet i mange år – og som er vores vigtigste events. Jeg tror at vi nu har fundet det niveau vi skal ligge på, når det gælder antallet. I stedet vil vi bruge lidt tid på at udvikle det vi i forvejen laver. F.eks. tror jeg, at Bornholm Rundt kan udvikles med flere aktiviteter, som i øvrigt ikke er tidskrævende og koster mange hjælpere. Som når vi i år laver et opvarmningsløb kaldet Sydbornholm Rundt. Det er den vej vi skal udvikle os. Mere volumen i det vi i forvejen laver nu. Det er der udviklingspotentialet for os ligger.

Tak fordi du bakker vores events op. Det giver så meget mere dagligdag for os. Nemlig økonomi til de daglige træningstilbud, som der jo heldigvis også er meget af. Vi har netop rundet 2800 medlemmer. Vi nåede jo op over 3000 i november sidste år. Men omkring årsskiftet er der altid 4-500 udmeldelser. Derefter kravler vi stille og roligt op igen og i år når vi nok – hen på efteråret – igen op over 3000. Faktisk siger ”prognoserne” endnu flere. Det er flot – og alle vores instruktører bestræber sig på, at gøre det så attraktivt som muligt for dig.

Vi vil som klub også forsøge at skabe de bedste forhold at træne under. Vi har i gangtaget Villa Nova til skovtræningen og Stadion får snart et nyt kastebur. Vi håber også at vi snart kan komme videre med vores udvidelsesplaner omkring fitness. Men det kræver så stor en økonomi, at det ikke er uden udfordringer. Noget af det der kan hjælpe det på vej, er at der kommer rigtigt mange deltagere til vores events i sommer. Så bak dem op.

Godt sommerhalvår.

Del denne side

Følg Etape Bornholm